LCMT 2018

Nieuws

Stand der inschrijvingen op vandaag: 470 van de 550 plaatsen ingenomen

Terug naar nieuws

470 deelnemers op 16 december en de MTB-formule is zo goed als volzet. We houden nog wat extra marge voor de mountainbikers, zolang we niet met alle formules samen aan 550 deelnemers zitten (CYCLO heeft nog ruimte). Wie nu nog inschrijft voor de MTB is mits uitvoeren van betaling nog altijd zeker van zijn/haar plaats.

Wat triathlon betreft: de TRIATHLON wordt onderdeel van de officiële KALENDER. En valt dus onder auspiciën van de Waalse triathlon-federatie!

Merk op: inschrijvingen waarop géén betaling of mail-reactie volgt worden automatisch verwijderd binnen de twee weken. De lijst is dan ook altijd actueel! Kamerindeling (met hotel) werd tot op heden nog door Biking Events opgemaakt. Binnenkort kunnen nieuwe inschrijvingen met hotel niet meer via ons systeem, maar wordt de hotelboeking rechtstreeks via Hotel Vayamundo (op hun vraag) verwerkt. Inschrijvingen voor de LCMT blijven uiteraard via ons systeem verlopen, maar er komt een daar wel doorverwijslink voor wie hotelarrangement wenst.

Inmiddels een zéér geslaagd verkenningsweekend in de Ardennen achter de rug, met enkele verrassend mooie nieuwe etappestukken! Filmpje op facebook! Beschrijving onder PARCOURS.

LCMT 2017

Onze Partners