LCMT 2023

LCMT 2023


LCMT, het neusje van de zalm voor elke gepassioneerde mountainbiker!

start finish lokatie LCMT 2022

De LCMT, een sinds 1999 georganiseerde mountainbike meerdaagse vindt traditioneel plaats in het Onze-Lieve-Heer Hemelvaartweekend van mei. Drie etappes in lusvorm (dagelijks 2 tot 3 keuze-afstanden) vertrekken elke dag vanuit een lokatie in hartje Ardennen, met knipoog naar beroemde parcours Luik-Bastenaken-Luik. Ook de Duitstalige Oostkantons bieden heel veel bike-plezier!

De LCMT waarvoor u zich inschrijft biedt een totaalpakket aan faciliteiten en service. Uitstekende bevoorradingen, pechverhelping en de aanwezigheid van mecaniciens onderweg en bij de finish garanderen een zorgeloze fietsbeleving. Er is zelfs massage mogelijk en indien nodig kunt u bij de dokter terecht. Met de nieuwe boekingsmodule kan ook uw logement desgevallend (en wanneer als optie vermeld) worden toegevoegd aan uw boeking.

Kortom, LCMT = TOPbeleving voor elke rechtgeaarde mountainbiker die een challenge op maat zoekt in het voorjaar!

 


 


LCMT = all-in package

Hoe hotelaccommodatie boeken?

Uw logement boeken doe je via de KNOP INSCHRIJVEN.  Dit jaar (2023) kunnen max. 120 deelnemers direct via hun LCMT-boeking een verblijf koppelen aan hetzij Jeugdherberg Bevercé hetzij aan het DAFT-Hotel (zowel kamers als glamping). 


 

Gastronomisch uitgekiende bevoorradingsposten

Voor de start (sportdrank en sportrepen), onderweg (3 X op de lange afstand) en aan de finish staan uitgebreide bevoorradingsposten opgesteld. Voor de start van de eerste rit krijgt u bovendien een ontbijt aangeboden.

Fietsen op GPS of met gidsbegeleiding

In deze MTB-vakantie krijg je alle etappes op GPS aangeleverd, met dagelijkse keuze uit 3 mogelijke afstanden. Wie dat wenst kan in gezelschap fietsen met onze ervaren mountainbike-gidsen. Voordeel: zij kennen het parcours en houden de groep (van max. 15 bikers) veilig bijeen. Samen uit, samen thuis. Maar je kan uiteraard ook je eigen groepje volgen. Geen bewegwijzering want dit is een mountainbike fietsvakantie!

Veilig op pad!

* VERZEKERING burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke letsels
* EHBO: we voorzien EHBO-kits op elke bevoorradingspost. En er is iemand van het Rode Kruis die via de bevoorradingszones standby is in geval van valpartij of andere medische zorgen.
* MEDISCHE ASSISTENTIE: er is tevens 1 (fietsende) dokter aanwezig. Je kan dus ook na de rit op consultatie of indien gewenst kunt u medicatie bekomen.

Mecanicien support

Onderweg & bij bevoorrading + aan de aankomst is er mogelijkheid tot mechanische assistentie. Enkel de eventuele nieuwe onderdelen moeten betaald worden.

 

 

Bike-Wash

Fietsreiniging is uiteraard dagelijks beschikbaar, opgesteld aan Jeugdherberg/Auberge de Jeunesse in Bevercé en in het DAFT-hotel (langs de route de Waimes bij het verlaten van Malmedy). 

Compex-electrostimulatie & Massage

Geniet van de mogelijkheid tot GRATIS COMPEX electrostimulatie bij aankomst. Ook massage kan, te betalen aan ons kiné- en verzorgingsteam. 

Onze Partners