FLANDERS FIELDS GRAVEL TOUR 2023

FFGT 2024

LCMT partners

SPX Johnson Pump

SPX-Johnson Pumps

SPX Johnson Pumps nieuwe mede-hoofdsponsor LCMT 2020

We zijn fier om het bedrijf dat vanuit Erps-Kwerps opereert te verwelkomen als een van de hoofdpartners van de LCMT. SPX-Johnson Pumps is een hoogwaardig merk van pompsystemen en dit zowel voor industrieel als particulier gebruik. Omdat veel LCMT-deelnemers naast hun fietspassie vaak ook zelf ondernemers zijn of werkzaam bij voor bedrijven die interesse kunnen hebben in de SPX-Johnson waterpompen, koos men voor dit partnership. Handige Harry's zijn de LCMT-deelnemers ook doorgaans en niet enkel als het op fietsonderhoud aan komt. Bij deze: maak kennis met SPX Johnson Pumps, waarvan er 4 exemplaren klaar liggen voor de prijzenpot! Eentje wordt verloot onder alle deelnemers (online-wedstrijd via social media in april). De andere worden mooie natura-prijzen voor eindwinnaars in de diverse competitieformats!

Schwalbe

SCWHALBE (distributed by INTERCYCLE)

In Europa zijn we de marktleider! Dit succes heeft twee redenen.

Ten eerste: wij zijn "bandenfanatici"! Helemaal gespecialiseerd in de fiets en daarbij sinds enkele jaren ook in rolstoelen.

Ten tweede: onze banden vindt u niet overal, maar alleen bij de vakhandel! Want wij hechten veel waarde aan een deskundig advies en goede service.

En wij weten: alleen de vakhandel kan deze kwaliteiten bieden.

Morgen Blue new partner of LCMT - bike cleaning & maintenance products

LCMT is blij om u zijn nieuwe partner voor te stellen: MORGAN BLUE topkwaliteit als het gaat om uw fiets (reiniging, olie...) én uzelf (massageproducten) terug in topvorm te brengen.

Compex

Compex is een Zwitserse merk dat een ongeëvenaarde expertise heeft opgebouwd over een periode van meer dan dertig jaar op het gebied van fysiotherapie, pijnbehandeling en sport training. Door de jaren heen, is het vlaggenschip van Compex elektrostimulatie technologie uitgegroeid tot een essentieel onderdeel voor zorgprofessionals en de meest veeleisende atleten.

Alpro Soya

Alpro is een bedrijf met een visie. Een visie van een wereld waarin we meer plantaardig eten. Dat is gezond, duurzaam en beter voor de planeet. Onze ontdekkingsreis begon meer dan 30 jaar geleden met soja. Soja is van nature gezond en voedzaam, en we kunnen er heerlijke plantaardige alternatieven voor melk, yoghurt, roomen margarine van maken. Zo bieden we iedereen de kans om vaker te genieten van heerlijke plantaardige producten.

Bio-Racer (hofleverancier van heel wat nationale teams w.o. België en Nederland) levert alle leiderstruien in de LCMT: mountainbike-klassement, bergprijs-puntenklassement, eindwinnaar COMBI-tour, eindwinnaar Triathlon... Ook het officiële herinneringswielershirt (hoogwaardige koerstrui!) kan worden besteld (slechts 49 EUR) en zal ook via een online webshop beschikbaar worden. Wie slim is bestelt echter NU (voor de LCMT) en krijgt het shirt bij de start van de LCMT overhandigd. Ook koersbroek en sokjes beschikbaar!

Onze partners