LCMT 2023

LCMT 2023

Nieuws

Inschrijven LCMT 2023 kan vanaf NU

Terug naar nieuws

Het is nu officieel: de stad Malmedy, hartje Oostkantons, wordt in 2023 de nieuwe start/finish lokatie van de LCMT. Gisteren vond een geslaagd overleg plaats in het stadhuis van Malmédy. Het 'Centre Sportif' aan de Rue des Alliées biedt alle faciliteiten die nodig zijn om zowel binnen (douches, onthaal, vestiaires) als buiten (ruime en groene omgeving met vlotte toegang en uitvalsmogelijkheden) de LCMT-deelnemers perfect op te vangen. Het sportcentrum bevindt zich aan de belangrijkste invalsweg als je vanaf de autosnelweg komt af gedaald en is zeer gemakkelijk te vinden.

Klik hier om meteen naar INSCHRIJVINGEN te gaan of ga via de webpagina INSCHRIJVEN en bekijk daar vervolgens ook een overzicht van mogelijke logementen. De lijst zal verder worden aangevuld. Je kan, indien gewenst, gebruik maken van een deel via de LCMT-organisatie geboekte kamers in de Jeugdherberg van Bevercé, waar ook het organisatieteam een onderkomen zal vinden tijdens het evenement. De nieuwe inschrijvingsmodule wordt uitgebreid met een hiervoor aan te vinken 'logeeroptie'.

Parkeren tijdens de LCMT is mogelijk op de Malmédy EXPO (capaciteit 600 wagens), gelegen aan de oevers van de Warche. Van daar bereik je via de Rue des Grandes Prés zeer vlot het sportcomplex.

Wie met de mobilhome komt kan terecht op de hiertoe speciaal voorziene parking aan de Avenue de la Gare.

De start van de etappes zal doorgaans snel bergop zijn, waardoor het peloton snel op één lint zal getrokken worden. Dit bevordert eenmaal die eerste helling overwonnen het fietscomfort voor allen. De start/finish bevindt zich letterlijk aan een op- of afrit van de 'ravel'. Dat is de oude, nu geasfalteerde spoorwegverbinding die vandaag exclusief toegankelijk is voor fietsers (en wandelaars). Je kan er letterlijk door het centrum van Malmédy passeren zonder ook maar één keer met gemotoriseerd verkeer geconfronteerd te worden.Dit is natuurlijk vooral interessant als we denken aan het ontwerp van de aankomstfase.

 

LCMT

Onze Partners