LCMT 2023

LCMT 2023

Nieuws

Parcours definitief, schrijf nu in (voordeeltarief tot 31 januari) en maak ook kans op logement via ons

Terug naar nieuws

Het nieuwe LCMT-parcours met prachtige etappes vanuit Malmedy ligt op tafel ter goedkeuring bij het Departement voor Natuur en Bos. Voortgaand op eigen verkenningservaringen en wat we eerder in 2022 mochten bewegwijzeren, durven we hopen op een zo goed als niet meer te veranderen traject voor zowel de XL- als de kortere large en mediumafstanden. Vanzelfsprekend moeten we in het komende voorjaar wel even terug ter plaatse op de bike gaan checken of er na de winter geen plotse hindernissen op het traject zijn verschenen (omgevallen bomen, houtkap...). Maar wie vanaf nu de PARCOURS-pagina iet of wat blijft volgen, krijgt steeds de meest up-to-date versie van de geplande LCMT-etappes te zien.

Omdat je voor 31 januari nog een voordeeltarief geniet en we met  eindelijk weer een Velofollies (fietsbeurs in Kortrijk dezer dagen) graag ook actie voeren is er momenteel een FREE ticket te winnen. Dat zie je op onze LCMT-Facebook pagina: vraag = hoeveel kilometer parcours zal door ons team in totaal moeten worden bewegwijzerd dit jaar als we zowel de 3 XL-LCMT-etappes als de 3 XL-Flanders Fields Gravel Tour-etappes samentellen? Bij dit laatste is het nog eventjes gissen, daar die ritten nog niet officieel bekend gemaakt zijn en er daar bovendien nog een en ander moet op het terrein gecheckt. Maar voor deze actie zullen we de momenteel uitgetekende trajecten weerhouden en die optellen met wat er aan Ardennen-parcours (XL only, dus niet de shortcuts meetellen voor medium of large) zal worden bewegwijzerd.

Wat valt er te winnen? Wie er met zijn/haar antwoord dichtst bij zit WINT 1 GRATIS DEELNAME voor de LCMT of (vrij te kiezen) de Flanders Fields Gravel Tour vanuit Ieper eind augustus! Voorts verloten we nog 4 extra prijzen onder allen die deelnemen aan deze facebook-actie delen + xxx kilometer antwoord)! Onder die prijzen: o.m. LCMT-wielershirt + Poppyshirt...(te ontvangen bij start fietsevent of persoonlijk op te halen in Biking Bar Ieper zodra terug open na de renovatie). Jij hebt géén Facebook-account? No problem, stuur jouw gokje (of berekening) door via info@lcmt.be en je maakt evenzeer kans. 

Je was al ingeschreven en hebt al betaald? Geen nood, indien je de winnaar wordt storten we uw inschrijvingsgeld terug!

Logement via LCMT-organisatie? In de komende dagen (na Velofollies) werken we logeerformules uit via zowel de Jeugdherberg in Bevercé (1 vier-persoonskamer plus 5 acht-persoonskamers minstens met 5 op te vullen) als met een tweede mooie accommodatie in het naburige Waimes (meer details hierover volgen). 

 

LCMT

Onze Partners