FLANDERS FIELDS GRAVEL TOUR 2023

FFGT 2024

Nieuws

Logeren tijdens LCMT? 3 mogelijkheden via ons: Jeugdherberg Bevercé, Daft Hotel en My Hotel !

Terug naar nieuws

De komende LCMT-mountainbikevakantie zoals we het in 2023 zullen benoemen biedt alvast opnieuw directe mogelijkheid tot én inschrijven voor de MTB-beleving én logeren. We hebben intussen akkoorden met 3 accommodaties.

Enerzijds en direct via ons te boeken: de Jeugdherberg van Bevercé (Malmédy), aan 60 EUR per nacht (2 nachten min. eventueel ook al avond voordien met avondmaal telkens). Intussen mail gekregen dat er extra kamers beschikbaar komen in de jeugdherberg! Wens je ander type logement? Zie hieronder.

Anderzijds bieden we ook direct logement via 2 leuke en kwalitatieve hotels: het Daft Hotel (klik op de link voor logement van 19 tot en met 21 mei). Wil je logeren met avond voordien (18 mei aankomen), dan klik je op deze link.

Verder deelt DAFT-Hotel volgende info mee:

Dit zijn de voorwaarden: 
- Double room: 170 €
- Family room: vanaf 247 € voor 2 volw en 2 kids (prijs varieert als er bv 4 volw hier slapen)
- Single room: 140 € 
- Glamping tenten: 260 € voor 4 volw. 
DAFT-hotel vermeldt nog: "Al onze prijzen zijn inclusief
-  ontbijt 
- toegang tot wellness tijdens publieke uren (van 8u - 11u of van 13u30 tot 19u) - privatisatie mogelijk op aanvraag 
- excl city tax: 2,5 € / pp / nacht 
- minimum 2 nachten 
Voor de catering werken we nog diverse formules uit, w.o. mogelijkheid tot BBQ-pakketten. Er is ook een pop-up restaurant ter plaatse (details krijg je later). Er is ook een vlakbij gelegen pizzeria. Je mag deze pizza's eventueel ook afhalen en in DAFT-hotel eten. We zijn zeer flexibel op dat vlak."

 

Eveneens is er een deal met MY HOTEL, waar je een 2-persoonskamer voor 2 nachten (momenteel dus voorzien van 19 tot en met 21 mei) kunt boeken aan 254 EUR per persoon (2 nachten), half pension! Dit gaat om een gloednieuwe accommodatie. Hoe boeken? Mail sturen naar:

reception@myhotel.be en vermeld de promo code 19-21/05 LCMT. Op dat moment geniet je van het voordeeltarief! Wel goed aangeven dat je HALF-PENSION wenst!

 

 

Onze partners