LCMT 2019

Waarom de LCMT meefietsen? 10 redenen...

LCMT = all-in package

Gastronomisch uitgekiende bevoorradingsposten

Voor de start (sportdrank en sportrepen), onderweg (3 X op de lange afstand) en aan de finish staan uitgebreide bevoorradingsposten opgesteld. Voor de start van de eerste rit krijgt u bovendien een ontbijt aangeboden.
Perfect bewegwijzerde etappes

Er wordt heel veel werk gestoken in ontwerp van onze etappes. Je geniet van perfect uitgepijlde ritten met seingevers en extra informatieborden.
Rode kruis op post!

* VERZEKERING burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke letsels
* EHBO: Posten van het Rode Kruis op de bevoorradingen en aan de aankomst
* MEDISCHE ASSISTENTIE: 2 dokters zijn tijdens de LCMT aanwezig. Na de rit houden ze consultatie en indien gewenst kunt u medicatie bekomen. Dit is kosteloos.
Mecaniciens

Onderweg & bij bevoorrading + aan de aankomst zijn er mecaniciens aanwezig. Ze herstellen uw fiets indien nodig. Enkel de eventuele nieuwe onderdelen moeten door u betaald worden.
Chrono (met mooie prijzenpot) of fun? Souvenir voor allen!

Tijdregistratie (brevet goud-zilver-brons) in de CYCLO-Tour en een volwaardige wedstrijdtour (chrono start tot finish) als je kiest voor MOUNTAINBIKE. In 2018 werd voor liefst 5000 EUR aan pure cash-prijzen uitbetaald voor alle officiële wedstrijdklassementen (ook COMBI en TRIATHLON dus), plus daar boven op nog eens voor 2500 EUR in natura producten verdeeld, samen goed voor 7500 EUR. Eveneens volwaardige competitie-formules voor de COMBI-Tour, de TRIATHLON en de CROSS-DUATHLON.

Iedereen ontvangt een uniek aandenken aan de LCMT & leuke goodie bag bij de start. Je geniet ook van sterke PROMO-acties, zoals de mogelijkheid tot aankopen van het gepersonaliseerde LCMT-wielershirt. Of je kunt in de maanden vooraf geregeld unieke voordeelacties meepikken, zoals op dit moment de thermische wintervest van het POPPYSHIRT voor slechts 80 EUR (normale prijs 120 EUR). Zie www.poppyshirt.com hiervoor! In de komende maanden komen er nog meer leuke aanbiedingen.
Bike-Wash

Fietsreiniging is uiteraard dagelijks beschikbaar aan finish.
Security

Professionele fietsbewaking ook 's nachts wanneer de fietsen in de garage van het hotel opgeborgen zijn. 
Compex-electrostimulatie & Massage

Geniet van de mogelijkheid tot GRATIS COMPEX electrostimulatie bij aankomst. Ook massage kan, te betalen aan ons uitgebreide kiné- en verzorgingsteam. 

Onze Partners