LCMT 2019

Waarom de LCMT meefietsen? 10 redenen...

LCMT = all-in package

Met of zonder hotel?

In de LCMT kies je vooraf MET of ZONDER door organisatie aangeboden hotelformule (Vayamundo, Houffalize, half pension & all-drinks inbegrepen aan tafel). Eigen logement (hotel, camping of chalet) mag ook natuurlijk.
Gastronomisch uitgekiende bevoorradingsposten

Voor de start (sportdrank en sportrepen), onderweg (3 X op de lange afstand) en aan de finish staan uitgebreide bevoorradingsposten opgesteld.
Perfect bewegwijzerde etappes

Er wordt heel veel werk gestoken in ontwerp van onze etappes. Je geniet van perfect uitgepijlde ritten met seingevers en extra informatieborden.
Rode kruis op post!

* VERZEKERING burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke letsels
* EHBO: Posten van het Rode Kruis op de bevoorradingen en aan de aankomst
* MEDISCHE ASSISTENTIE: 2 dokters zijn tijdens de LCMT aanwezig. Na de rit houden ze consultatie en indien gewenst kunt u medicatie bekomen. Dit is kosteloos.
Mecaniciens

Onderweg & bij bevoorrading + aan de aankomst zijn er mecaniciens aanwezig. Ze herstellen uw fiets indien nodig. Enkel de eventuele nieuwe onderdelen moeten door u betaald worden.
Chrono (met mooie prijzenpot) of fun? Souvenir voor allen!

Tijdregistratie (brevet goud-zilver-brons) in de CYCLO-Tour en een volwaardige wedstrijdtour (chrono start tot finish) als je kiest voor MOUNTAINBIKE. In de COMBI/TRIATHLON is er eveneens volwaardig klassement.

Iedereen ontvangt een uniek aandenken aan de LCMT & leuke goodie bag bij de start. Je geniet ook van sterke PROMO-acties, zoals de mogelijkheid tot aankopen van het gepersonaliseerde LCMT-wielershirt, de verwarmde wintervesten van 30 Seven...
Bike-Wash

Fietsreiniging is uiteraard dagelijks beschikbaar aan finish.
Security

Professionele fietsbewaking ook 's nachts wanneer de fietsen in de garage van het hotel opgeborgen zijn. 
Compex-electrostimulatie & Massage

Geniet van de mogelijkheid tot GRATIS COMPEX electrostimulatie bij aankomst. Ook massage kan, te betalen aan ons uitgebreide kiné- en verzorgingsteam. Om dit organisatorisch in nog betere banen te leiden krijgt elke deelnemer vooraf (via mail) de kans om 'afspraak' met kinéteam te boeken en hiervoor zelf al het uur aan te vinken waarop hij/zij die massage wenst te krijgen. Ook 's morgens voor de start kun je al manueel intekenen op het 'massage-afspraken-document'. En via 'slimme telefoons' zul je dat zelfs electronisch kunnen doen van op afstand. Op die manier hoeft een vermoeide XL-biker die laat binnen komt niet op de wachtlijst te staan tot pakweg 22u. 1 voorwaarde hierbij: zoals bij de dokter of tandarts geldt 'afspraak' = ook opdagen resp. betalen.

Onze Partners