LCMT 2018

Deelnemers LCMT 2018

20 februari: 611 deelnemers (volzet tenzij annulaties)

Met dit getal is de LCMT in feite volzet. BRAVO en DANK aan alle nieuwe én ook heel veel trouwe deelnemers. Enkel op de COMBI en TRIATHLON, zijn er nog een paar plaatsjes.

MTB- en CYCLO-deelnemers die nu nog inschrijven krijgen bericht dat hun inschrijving onder voorbehoud is. Wie pas recent is ingeschreven: wil  het inschrijvingsbedrag meteen volledig overmaken. Rekeningnummer vind je in je inschrijvingsbevestiging of onder de 'CONTACT'-pagina van deze website.
De voorschot-regeling betrof immers vooral die mensen die nog ruim voor Kerstmis waren ingeschreven. Aan laatstgenoemden werd op 23 januari (zie ook de nieuwsbrief) vriendelijk verzocht om tegen 1 februari het saldo te willen vereffenen. Dat is intussen zo goed als in orde gebracht door de meeste deelnemers waarvoor dank.

Wie MET hotel (Vayamundo) wil inschrijven wil noteren dat alle hotelboekingen op vandaag onder voorbehoud zijn. De kamerindeling werd intussen geactualiseerd. Op basis van betaalde inschrijvingen werd het hotel definitief ingedeeld. .. Wie nu nog met niet-fietsende familieleden wil inschrijven, kan dit enkel  ONDER VOORBEHOUD van annulaties.


Onze Partners