LCMT 2018

Deelnemers LCMT 2017

STUURBORDEN (mtb) en KADERPLAATJES (cyclo) DEFINITIEF

vEERTIG dagen voor de start worden de definitieve MTB-stuurborden en CYCLO-kaderplaatjes (onder zadel te bevestigen) uitgereikt. Behoudens nog héél kleine wijzigingen komende week (18 april) mag je ervan uitgaan dat deze eerstdaags in productie gaan. Bekijk de respectievelijke aanklik-knoppen hieronder.

Wie de COMBI of TRIATHLON rijdt krijgt uiteraard zowel stuurbord (mtb) als kaderplaatje (cyclo), deze laatste model om aan zadelpen te bevestigen.
Boucles d'Houffalize
OPEN: Boucles d'Houffalize (slotdag LCMT voor Goede Doel)

De slotdag is dus open voor maximaal 400 extra mountainbikers en krijgt een eigen identiteit: de Boucles d'Houffalize. Rij je 1, 2 of 3 lussen? Telkens met chronometrage en apart klassement. Hier vind je de link met de huidige inschrijvingsstand:
STAND DER DAG-INSCHRIJVINGEN SLOTDAG

Opgelet, ongeacht het aantal inschrijvingen sluiten we af op zondag 21 mei (1 week voor de Boucles)! Geen inschrijvingen de dag zelf.
Overzicht aantal deelnemers LCMT cycling & mountainbike event Ardennes
LCMT is volzet - welkom op de OPEN Boucles d'Houffalize

Alle onbetaalde inschrijvingen die ouder zijn dan 14 dagen en waarop ook na mailing van de organisatie niet werd gereageerd werden verwijderd. Wens je toch nog mee te doen? Mail of bel ons zo snel mogelijk: we bekijken wat eventueel nog mogelijk is of u wordt aan de reservenlijst toegevoegd.

De hele LCMT is op vandaag VOLZET, tenzij er nog iemand uitvalt. Langer online inschrijven kan dus niet meer, tenzij voor de OPEN 'Boucles d'Houffalize' op de slotdag (zie berichtgeving elders op deze site).

MET of ZONDER hotel? Bekijk het overzicht op de nieuwspagina (link naar pdf met kamerindeling zoals op dit moment opgemaakt). Meld eventuele correcties zo snel mogelijk aub!
Voor de rest verwijzen we naar de OPEN BOUCLES D'HOUFFALIZE op de slotdag (zie nieuws & onder 'inschrijven')

Gezien de grote vraag: tweede hotelformule met bijkomend 16 kamers gevonden!

  • Op dit moment tellen we 560 betaalde deelnemers. Niet-betaalden of wie géén reactie gaf op onze mails en langer dan 14 dagen geleden had ingeschreven staat NIET meer op de lijst. 
  • Intussen werd een tweede hotel toegevoegd. ***Hotel du Commerce in Houffalize heeft 16 kamers waaronder 4 singlerooms voor het LCMT-weekend. Die werden aangeboden aan deelnemers die niet langer in het al volgeboekte Vayamundo Hotel terecht konden.

Onze Partners