LCMT 2019

Voorlopige deelnemerslijst LCMT 2019

stand der deelnemers
LCMT 2019: nog 5 MTB en 23 CYCLO-tickets over

560 deelnemers zijn op vandaag reeds ingeschreven. Wie nog assistentie wenst bij het boeken van logies bel of mail ons gerust.  
Omdat er sowieso een aantal tickets voorbehouden blijven voor wat nog bekend moet worden onder de duatleten, met name de nieuwe cross-duathlon formule zijn er feitelijk nog maar een kleine 30 plaatsen over, te verdelen over MTB en koersfiets (cyclo). Los van COMBI, TRIATHLON en CROSS-DUATHLON.

NIEUW: wie zonder chronoformule rijdt maar een smartphone bij zich heeft tijdens de ritten zal dankzij de nieuwe APP-integratie van de chronofirma alsnog een soort timing kunnen ontvangen. Maar vooral het feit dat men op het thuisfront (en bij de dispatching van de LCMT-organisatie) elke LCMT-rijder kan situeren waar die zich tijdens de etappe ook langs het parcours bevindt, wordt een nuttige nieuwigheid. Uiteraard is het aan de deelnemer zelf om al dan niet in te gaan op dit aanbod om de app te installeren. Later meer hierover!

Voortaan publiceren we weer dagelijks een update van de reeds ingeschreven deelnemers en dit volgens gekozen categorie (type deelname + in geval van cyclo en mountainbike met onderscheid chrono of puur recreatief). Klik hier op link naar alle deelnemerslijsten per categorie!

Zo was het in de afgelopen editie van 2018! 605 deelnemers (volzet) met voor allen stuurborden en kaderplaatjes op naam!

Onderstaand vind je nog eens de 2018-startlijsten met startnummers. Voor COMBI- en TRIATHLON-deelnemers worden zowel stuurbord als kaderplaatje voorzien.
STUURBORDEN MOUNTAINBIKE COMPETITIEF

STUURBORDEN MOUNTAINBIKE FUN

KADERPLAATJES CYCLO CHRONO

KADERPLAATJES CYCLO FUN

COMBI STUURBORD & KADERPLAATJE

TRIATHLON STUURBORD & KADERPLAATJE


Onze Partners