LCMT 2019

Hoofdpartners

Compex

Compex is een Zwitserse merk dat een ongeëvenaarde expertise heeft opgebouwd over een periode van meer dan dertig jaar op het gebied van fysiotherapie, pijnbehandeling en sport training. Door de jaren heen, is het vlaggenschip van Compex elektrostimulatie technologie uitgegroeid tot een essentieel onderdeel voor zorgprofessionals en de meest veeleisende atleten.

Schwalbe

In Europa zijn we de marktleider! Dit succes heeft twee redenen.

Ten eerste: wij zijn "bandenfanatici"! Helemaal gespecialiseerd in de fiets en daarbij sinds enkele jaren ook in rolstoelen.

Ten tweede: onze banden vindt u niet overal, maar alleen bij de vakhandel! Want wij hechten veel waarde aan een deskundig advies en goede service.

En wij weten: alleen de vakhandel kan deze kwaliteiten bieden.

Alpro Soya

Alpro is een bedrijf met een visie. Een visie van een wereld waarin we meer plantaardig eten. Dat is gezond, duurzaam en beter voor de planeet. Onze ontdekkingsreis begon meer dan 30 jaar geleden met soja. Soja is van nature gezond en voedzaam, en we kunnen er heerlijke plantaardige alternatieven voor melk, yoghurt, roomen margarine van maken. Zo bieden we iedereen de kans om vaker te genieten van heerlijke plantaardige producten.

WIN2 nieuwe sportdranken partner van de LCMT! Fris en wetenschappelijk onderbouwd. Voldoet aan de strengste eisen inzake sportdrank tijdens en na de wedstrijd. Ook een schitterend gamma aan repen en gels!

Bio-Racer (hofleverancier van heel wat nationale teams w.o. België en Nederland) levert alle leiderstruien in de LCMT: mountainbike-klassement, bergprijs-puntenklassement, eindwinnaar COMBI-tour, eindwinnaar Triathlon... Ook het officiële herinneringswielershirt (hoogwaardige koerstrui!) kan worden besteld (slechts 49 EUR) en zal ook via een online webshop beschikbaar worden. Wie slim is bestelt echter NU (voor de LCMT) en krijgt het shirt bij de start van de LCMT overhandigd. Ook koersbroek en sokjes beschikbaar!

Muc-Off new partner of LCMT - bike cleaning & maintenance products

LCMT is blij om u zijn nieuwe partner voor te stellen: MUC-OFF topkwaliteit als het gaat om uw fiets (terug) in topvorm te brengen. De beste reinigings- en onderhoudsproducten. In de Benelux verdeeld door AGU.

Vayamundo

Vayamundo wil u belevenissen aanbieden die deugddoende sporen nalaten voor uzelf, uw familie en vrienden. Of zelfs voor uw vereniging. En terwijl u zelf geniet van een Experience à la vayamundo bouwt u mee aan een betere wereld voor de kinderen en de kleinkinderen.

Kantoor In Beweging

Deskbikes: beweging maakt het verschil, de hele dag door, ook op kantoor!

Subpartners

Fiets.be

Fiets! Dat wordt onze mecanicien-partner voor deze LCMT-editie! Alle onderdelen kun je bekomen aan sterke prijzen en bovendien handiger dan ooit, betalen met de bankkaart waardoor je minder en minder cash op zak hoeft te hebben!

Onze Partners