LCMT 2021

Inschrijvingen 2021 OPEN

Inschrijvingen LCMT 2020 OPEN
Voor inschrijven LCMT KLIK HIER (of op de inschrijvingsknop)

HOE GESCHIKT LOGEMENT VINDEN?

Voor allen die hun overzetting van LCMT 2020 al hadden geregeld geldt prioritaire mogelijkheid om logies te boeken in het Bloso-sportcentrum "La Fraineuse", tevens directe omgeving start/finish-zone. Evenwel gaat het hier om slechts een 200-tal bedden. Die worden verdeeld over 16 chalets (max. 4 personen), 34 kamers voor 2 tot 3 personen in het Olympisch complex van La Fraineuse en verder nog 24 kamers waar er resp. 3, 4 tot zelfs 6 personen in kunnen slapen. Deze laatste 24 kamers zijn een stuk goedkoper uiteraard.
Alle details worden hieromtrent eerst in directe mail naar de LCMT_deelnemers van de corona-editie 2020 gestuurd. Pas als er daarna nog kamers over zijn worden die ter beschikking gesteld van latere deelnemers.

Andere logeermogelijkheden:

Sol Cress Corsendonk was een 2de hotel waarmee al exclusiviteit voor LCMT-deelnemers was geregeld. Door de COVID-19 crisis heeft men daar evenwel van de lange sluiting gebruik gemaakt om grootscheepse renovatie-werken uit te voeren. Hierdoor is dit hotel helaas NIET beschikbaar in mei 2021...
Het Radisson Blu Balmoral hotel heeft ook uitstekende logementmogelijkheden. Maar is iets prijziger: www.radissonblu.com/balmoralhotel-spa

Verder verwijzen we naar de Dienst Toerisme in Spa: +32 87 79 53 53 of mail naar info@spatourisme.be 
Een zeer handige en directe website is: http://www.spatourisme.be/nl/verblijf-spa#p

Ardennes-etapes is dan weer de ideale website voor wie liever een vakantiehuis boekt. Ardennes-Etapes (link)

Onthoud dat in de nabijheid van Spa er nog veel logeermogelijkheden zijn en dat je dagelijks met de wagen parkeergelegenheid hebt in de onmiddellijke omgeving van de start/finish-zone. 

BELANGRIJKE INFO VOOR UW HOTELBOEKING

Om welke overnachtingsdagen gaat het? 
LCMT Cyclo 13 - 15 mei (2 nachten, ev. al logeren avond voordien op 12 mei),
LCMT-MTB 14-16 mei (ev. avond voordien al logeren op 13 mei).
LCMT-Combi en Triathlon altijd 13 - 16 mei (3 nachten, ev. 4 nachten indien avond voordien).
LCMT-Cross-duathlon zelfde als MTB (min. 2 nachten).  

Onze Partners