LCMT 2018

Uw inschrijvingsprofiel bekijken? www.lcmt.bike

LCMT 2017 UItverkocht - SCHRIJF NU IN VOOR BOUCLES D'HOUFFALIZE OP SLOTDAG!
LCMT 2017 VOLZET - schrijf nu in voor OPEN slotetappe "Boucles d'Houffalize" max. 400 extra dagbikers toegelaten

De LCMT voor eind mei '17 is compleet. Inschrijvingen werden dus afgesloten.
KIES NU voor de OPEN SLOTETAPPE, genaamd 'Boucles d'Houffalize'. Deze etappe bestaat uit 3 lussen =3 verschillende afstanden (medium - large - XL). Zie www.bouclesdhouffalize.be voor alle praktische uitleg!

Een deel van het inschrijvingsbedrag gaat bovendien naar het GOEDE DOEL. U neemt deel aan het project COMING WORLD REMEMBER ME, waarvan de opbrengst gaat naar educatieve projecten t.v.v. kinderen in Congo en Oeganda, die vandaag nog steeds de tol van (burger)oorlog betalen. COMING WORLD REMEMBER ME linkt u als dag-deelnemer ook aan één van de 600.000 in België gevallen slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. In het jaar dat de Slag bij Passendale wereldwijd herdacht wordt, dachten wij er goed aan te doen om ook als LCMT-organisator (mét roots in Flanders Fields) een verbinding te maken met dit gebeuren. Elke LCMT-deelnemer zal in 2018 via e-mail gelinkt worden aan een soldaat (of burger) die in de periode 1914-1918 in België om het leven kwam. Mét alle bijhorende data wordt u dus verbonden over een eeuw heen. Dit zal meteen ook hét bewijs leveren dat uw bijdrage goed terecht is gekomen!

Om die reden kost deelnemen aan de BOUCLES D'HOUFFALIZE
XL afstand: €30 met wedstrijdvergunning of €35 indien géén competitievergunning (toeslag KBWB-daglicentie).
Large afstand: €25 met wedstrijdvergunning of €30 indien géén competitievergunning (toeslag KBWB-daglicentie).
Medium afstand: €20 met wedstrijdvergunning of €25 indien géén competitievergunning (toeslag KBWB-daglicentie).
Per inschrijving gaat €10 rechtstreeks naar het COMING WORLD REMEMBER ME project t.v.v. kinderen in oorlogsgebied (Centraal-Afrika projecten).

Onze Partners