LCMT 2021

Nieuws

Adieu winter, op naar zonnige LCMT-lente met veel goed-eventgelinkt-nieuws

Terug naar nieuws

De voorbije dagen hebben we de winter uitgezwaaid. Behoorlijk letterlijk de laatste loodjes trotserend op weg naar Houffalize, Hotel Vayamundo en vervolgens Clervaux. Want met ijsregen op de autoruit en sneeuw op het wegdek... Een dag later staken we al een hand uit naar de lente, snel nog even de laatste sneeuw benuttend op de eigen 'bike' in een plaatselijke thuisversie van de Strade Bianchi. Geniet van het filmpje dat we maakten op het moment dat Tiesj Benoot en Wout Van Aert zich in de 'echte' nog aan het opwarmen waren: LINK

Terug van Luxemburg en het aldaar constructieve overleg met lokale overheden en hotel-staff, wordt nu achter de schermen werk gemaakt van een nieuwe TOP-editie. Alle inschrijvingen zijn intussen verwerkt en hotel Vayamundo kreeg de volledige lijst van zij die met hotel-accommodatie wensen te deel te nemen doorgestuurd. Vanaf nu kunnen op dat vlak geen wijzigingen meer worden doorgevoerd langs de LCMT-organisator zelf. Het laat ons toe om de aankleding van de vierdaagse zelf nu in detail uit te werken. Hiertoe hebben we enkele nieuwe partners aangetrokken, partners die we binnenkort graag aan u zullen voorstellen.

Intussen loopt enkel nog deze week (tot 10 maart) de LCMT-KLEDINGWEBSHOP-actie. Onder de shirtsponsors verschijnt straks al zeker HOTEL VAYAMUNDO zelf (akkoord gesloten vrijdag laatst). Ook COMPEX is nu al een zekerheid. Komende week stellen we de andere shirt-sponsors, te verdelen over de 4 LCMT-truien aan u voor!

LCMT

Onze Partners