LCMT 2020

Nieuws

Nieuwsbrief 1 februari bestel nu je LCMT-wieleroutfit op de Bio-Racer webshop + maat opgeven herinnerings-T-shirt

Terug naar nieuws

De Bio-Racer-LCMT-webshop is terug open! Profiteer van uw kans om een prachtige LCMT-wieleroutfit te bekomen. Zowel voor de MTB, CYCLO, COMBI als TRIATHLON en CROSS-DUATHLON zijn er prachtige shirts ontworpen (zie foto onderaan). In de competitieformules fungeren ze tevens als leiderstruien, maar omdat 'iedereen winnaar is in het LCMT-verhaal hebben de wielertruien ook een bijzondere waarde als herinnering aan het komende fietsavontuur. Bovendien gaat het hier om topkwaliteit van Bio-Racer. Dankzij de webshop-formule kun je de outfit ook uitbreiden met bijpassende broek. Gepersonaliseerd bovendien (voornaam + naam op de rug achteraan) maak je jezelf een beetje onsterfelijk met de LCMT-wieleroutfit.

Dezer dagen is de webshop geopend en wel via deze link te vinden: https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=0noOqOBlPS

LET OP! DE LOGO'S OP DE TRUIEN WORDEN NOG AANGEPAST MET HIER EN DAAR NIEUWE SPONSORS EN UITERAARD OOK JAARGANG 2020 OP HET SHIRT! MAAR TRUI-ONTWERP BLIJFT ZOALS VORIG JAAR, ALSOOK DE KLEURCOMBINATIE AL NAARGELANG DE GEKOZEN FORMULE!

Bestellingen van LCMT-truien en - koersbroeken die eerder doorkwamen via www.lcmt.bike worden natuurlijk ook uitgevoerd. Voor iedereen geldt: alle betaalde bestellingen zullen bij de start in Houffalize klaar liggen.

Eveneens belangrijk: het herinnerings-T-shirt, ook al zo’n traditie. Elk jaar proberen we een origineel ontwerp te vinden dat de LCMT-spirit ook goed weet weer te geven. Dat zal ook nu weer het geval zijn. Om die reden vragen we je om voor 20 april uw voorkeur-MAAT door te sturen. Dat kan langs deze weg:

Link voor LCMT-herinnerings-T-shirt

 

Intussen ook parcoursverkenningen achter de rug. Voor de weg-editie moeten we wegens grondverschuivingen (!) een aanpassing doen nabij Berdorf (Petite-Suisse). Dat wisten we al langer maar nu ondervonden we het ook ter plaatse… Aanpassing is gebeurd en wordt op de kaarten aangebracht.

Meer weten over LCMT? Blijf het volgen op www.lcmt.be en op de facebookpagina

LCMT

Onze Partners