LCMT 2023

Nieuws

Stuurborden en kaderplaatjes toegekend!

Terug naar nieuws

De stuurborden en kaderplaatjes voor LCMT 2022 vanuit Stavelot zijn toegekend: gebruik deze LINK om jouw startnummer te ontdekken.

Vanaf nu kunnen geen wijzigingen meer worden toegestaan, toch niet als je met een gepersonaliseerd startnummer wil rijden. Wie alsnog van discipline wil switchen (bv. van mountainbike naar de racefiets) kan een niet op naam gemaakt start-kaderplaatje bij de start ontvangen. 

Keuzes over XL of Large-afstanden alsook alle andere nog mee te delen voorkeuren (denk ook aan het reeds boeken van uw massagebeurt na afloop van een bepaalde etappe) krijgt elke deelnemer nu heel binnenkort in de eigen mailbox toegestuurd. Het digitale roadbook met alle andere informatie (vooral dan over de etappes) krijgt de deelnemer samen met de GPX-files van de ritten enkele dagen voor de start. 

De late, gedwongen verhuis van Spa naar Stavelot maakt wel dat we bepaalde zaken rond de etappes pas 'last minute' zullen kunnen communiceren.

Goed nieuws is alvast dat de hele crew die instaat voor de organisatie stilaan weer samengesteld is. Vooral het aantrekken van bekwame fietsmecaniciens na 2 jaar onderbreking bleek geen makkie. Maar samen met North Bike, de prachtige fietsenzaak met zicht op de start/finish (voetbalstadion Stavelot) hebben we inmiddels een akkoord met enkele enthousiaste en professioneel zeer bekwame mecaniciens voor deze belangrijke omkadering. En inderdaad, na de etappes kun je vlakbij de finish terecht bij NORTHBIKE STAVELOT, waar nog meer mecaniciens samen met een rijk aanbod aan eventuele wisselstukken jullie van dienst zullen zijn.

Verder toonde de gemeente Stavelot (technische dienst en verantwoordelijken sportinfrastructuur) zich samen met de lokale voetbalclub RCS Stavelotain zich afgelopen week bijzonder gastvrij en enthousiast om de LCMT in zijn nieuwe thuisbasis te ontvangen. Terug van weg geweest ook wel, want destijds - toen nog 4 dagen - was Stavelot en het voetbalstadion al eens vaker de start van etappe 1 en aankomst van etappe 4.

LCMT

Onze Partners