LCMT 2018

Nieuws

Stand der inschrijvingen op vandaag: 576 deelnemers

Terug naar nieuws

LCMT telt nu 576 deelnemers

Dat betekent: officieel is de LCMT volzet, maar we laten nog wat deelnemers bijkomen, daar er toch altijd wat mensen annuleren naderhand. Bovendien zijn er nog enkele kamers over in Hotel Vayamundo.

En er is er een (kleine) marge op de CYCLO (19 plaatsen), COMBI (3 plaatsen) en TRIATHLON (11 plaatsen).
De MTB-formule is in principe volzet(369 aanmeldingen). Toch blijft de kans dat u als pure mountainbiker kunt deelnemen. Van zodra iemand annuleert schuift u immers door. Pas nadat alle (volledige) betalingen verwerkt zijn wordt de ranking echt van tel. Om die reden vragen wij om ten laatste op 10 februari uw betaling voor de LCMT te hebben volbracht. Rekeningnummer vindt u onder CONTACT. Het te betalen saldo kan u zelf online (www.lcmt.bike) of via mail naar ons toe raadplegen. 
! Voor de mountainbikers geldt sowieso de volgorde van binnenkomende betaling op het moment dat het maximaal aantal mountainbikers van kracht wordt.


* Wat triathlon betreft: de TRIATHLON wordt onderdeel van de officiële KALENDER. En valt dus onder auspiciën van de Waalse triathlon-federatie (LBFTD)

* PROFICIAT AAN PIET DE VOS, de 500ste deelnemer van de LCMT. Een fles champagne (Wipers Times naar de roots van de organisator zal zijn deel zijn!).


* Inmiddels een zéér geslaagd verkenningsweekend in de Ardennen achter de rug, met enkele verrassend mooie nieuwe etappestukken! Filmpje op facebook! Beschrijving onder PARCOURS.

Merk op: inschrijvingen waarop géén betaling of mail-reactie volgt worden automatisch verwijderd binnen de twee weken. De lijst is dus altijd actueel! Kamerindeling (met hotel) werd tot op heden nog door Biking Events opgemaakt. 

LCMT

Onze Partners